Film Festivali başlıyor

Her yıl şubat ayında dünyada ve Türkiye’de en çok ses getiren, konuşulan filmleri festival kapsamında izleyicilere sunan '!f İstanbul Bağımsız Film Festivali' ve festivalin son 3 günü kapsamında gerçekleştirilen '!f Kare' 13'üncü yılında tekrar başlıyor

DÜNYADA ilk kez gerçekleştirilmiş bir 'Alternatif Dağıtım ve Paylaşım' projesi olan '!f Kare’nin MUBİ ortaklığında bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek. İstanbul gösterimleri ile eş zamanlı gösterilecek olan 5 film, aynı anda Alanya dışında 36 farklı şehir ve noktada izlenecek. Önceki senelerde olduğu gibi film gösterimlerinin ardından online İstanbul’a bağlanarak yönetmenlerle yapılacak olan sohbetler dinlenip, film üstüne soru sorulabilecek. Alanya Sinema Kültür Sanat ve Tanıtım Derneği’nin düzenlediği 'Alanya !f Kare' filmleri gösterimi 21-22-23 Şubat tarihlerinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) ücretsiz olarak düzenlenecek. Bu yıl düzenlenen festivalin teması ise 'Kırgınlık' oldu. Cuma saat 19.00'da 'Bal' filmi ile başlayacak festival, cumartesi 13.00'te 'Tek Başına Dans', 15.30'da 'Her Gün İsyan' filmleri ile devam edip, pazar günü 13.00'de 'Kıvırcık Saç' ve 15.30'daki 'Gabriella' filmleri ile sona erecek.

19 Şub 2014 - 23:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber