FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! Adil Öksüz'le görüşenler...

Aydın merkezli 17 ildeki operasyonda, aralarında muvazzaf asker ve mahrem imamların da bulunduğu 22 zanlı gözaltına alındı - Zanlılardan bir mahrem imam ve astsubayın, darbe girişiminden 3 gün önce FETÖ'nün sözde "hava kuvvetleri imamı" firari Adil Öksüz ile Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde görüştükleri öğrenildi

AYDINmerkezli 17 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün  (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik  operasyonda aralarında muvazzaf asker ve mahrem imamların da bulunduğu 22 şüpheli  gözaltına alındı. 
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanması  soruşturması kapsamında 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi  ekiplerince Aydın merkezli Antalya, Ankara, Ağrı, Çankırı, Sinop, Muş, Hakkari,  Mersin, İzmir, Erzurum, Çanakkale, Sakarya, Tokat, Trabzon, Kütahya ve Van'da  aralarında albay, yarbay gibi üst rütbeliler ve mahrem imamların da bulunduğu 22  zanlı gözaltına alındı.
 
Şüphelilerin adreslerdeki aramalarda bazı dijital materyallere el  konuldu.
 
Gözaltına alınan bir mahrem imam ve astsubayın, FETÖ'nün 15 Temmuz  darbe girişiminden 3 gün önce örgütün sözde "hava kuvvetleri imamı" firari Adil  Öksüz ile Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde görüştükleri öğrenildi.

12 Ara 2017 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber