Erdoğan'dan Barzani'ye büyük şok! Kabul etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın IKBY Başkanı Mesud Barzani'nin görüşme talebini reddettiği ortaya çıktı

IKBYBaşkanı Mesud Barzani’nin, son çare araya hatırlı isimleri sokarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talep ettiği, ancak sonuç alamadığı ortaya çıktı. 
Türkiye’nin bütün uyarılarına rağmen Kuzey Irak’ta bağımsızlık referandumu yaparak başta 2014’te yasadışı şekilde ele geçirdiği Kerkük ve çevresini kaybeden, petrolünün de yüzde 80'ini Irak merkezi hükümetine bırakan IKBY Başkanı Mesud Barzani'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talep ettiği, ancak kesin bir dille reddedildiği ortaya çıktı.
ARTIK ÇOK GEÇ KARŞILIĞINI VERDİ 
Araya hatırlı isimleri sokarak Erdoğan'dan aman dileyen ve yaptırımların kalkmasını isteyen Barzani, ''Artık çok geç'' karşılığını aldı.

20 Eki 2017 - 12:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber