Engelsiz Yaşam Köyü

Alanya Engelsiz Yaşamevi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağca ve yönetim kurulu üyeleri Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na nezaket ziyaretinde bulundu

TÜRKİYE'DE bir ilki gerçekleştiren ‘Yaşamevi’ uygulamasının ardından bir üst adım olarak ‘Yaşamköy’ünü hayata geçirmek hedefiyle Rektör Pınarbaşı’nı ziyaret ettiklerini ifade eden Ağca, ALKÜ ile birlikte yürütülecek proje ile akademik anlamda da engellilere yönelik bakış açısının değişeceğini vurguladı. Ziyarette Başkan Ağca ve yönetim kurulu üyeleri, Cikcilli Yerleşkesi Master Planı içerisinde planlamaya alınacak olan ‘Engelsiz Yaşam Köyü Projesi’ ile üniversite gençliği ve dezavantajlı grup olan engelli gençlerin kaynaştırılmasının hedeflendiğini belirterek  proje hakkında Rektör Pınarbaşı’na bilgiler verdi. ALKÜ’nün adını sosyal sorumluluk projelerinde de altın harflerle yazdırmanın en büyük hedeflerinden birisi olduğunu ifade eden Rektör Pınarbaşı, projeye her türlü desteğin verileceğini ve Cikcilli Yerleşkesi’nde bu projenin hayata geçecek olmasından büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

26 Şub 2017 - 22:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber