Down sendromlu minik kız Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarıldı

Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a down sendromlu bir kız çocuğu sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılan minik kız renkli görüntüler oluştururken, Cumhurbaşkanı ise minik kızı öperek oyuncak hediye etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi’nin ev sahipliğiyle Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi’ne katıldı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun konuşma yaptığı sırada, down sendromlu bir kız çocuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına geldi.

Erdoğan’ın yanına oturan minik kız, Cumhurbaşkanına sarılarak sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da minik kızı öperek ona oyuncak hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir süre sohbet eden minik kız, renkli görüntüler oluşturdu. Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan’ı da öpen kız protokol alanından ayrıldı.

21 Eki 2017 - 17:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber