Dikkat! 30 saatlik su kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden (İSKİ) yapılan açıklamada Kağıthane-Küçükköy Ana İsale Hattı’nda yapılacak olan deplase bağlantı çalışmaları nedeniyle 30 saat su verilemeyeceği açıkladı

İstanbulSu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(İSKİ), Kağıthane - Küçükköy Ana İsale Hattı’nda yapılacak olan deplase bağlantı çalışmaları nedeniyle; 11 Ağustos 2015 Salı günü 10.00 ile 12 Ağustos 2015 Çarşamba günü 16.00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyeceğini açıkladı. Çalışmalar nedeniyle su verilemeyecek bölgeler ise şu şekilde:

"Sultangazi İlçesi: Cumhuriyet, 50. Yıl, Yunus Emre, 75. Yıl, Esentepe, Uğur Mumcu, Gazi, Zübeyde Hanım, Sultan Çiftliği Mahalleleri ile Askeri Bölge. Gaziosmanpaşa İlçesi: Barbaros Hayrettin, Karadeniz, Mevlana ve Karayolları Mahalleleri. Bayrampaşa İlçesi: Cevatpaşa ve Yıldırım Mahalleleri. Eyüp İlçesi: Alibeyköy ve Güzeltepe Mahalleleri."

10 Ağu 2015 - 14:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber