Deri fırsatı kaçmadı

Ponto Deri, indirim kampanyasına ocak ayı sonuna kadar devam edecek

ALANYA'DA faaliyet gösteren Ponto Deri ve Leder House tarafından 16 Aralık 2012 tarihinde başlatılan ve bir ay boyunca tüm ürünlerde devam eden seç, beğen, al kampanyası Alanyalılar tarafından büyük ilgi gördü. Kampanyanın 16 Ocak 2013 tarihinde sona erdiğini ancak ay sonuna kadar gelen müşterilere indirimli fiyatlar üzerinden hizmet verileceğini söyleyen mağaza sahibi Mehmet Kuş, "Kampanyadan, beklediğimizin üzerinde bir ilgi gördük. Kampanyamıza erkek müşterilerimizin ilgisi daha çok oldu. Ağırlıklı olarak erkek müşterilerimize ceket sattık" dedi. Kuş, bir daha böyle büyük bir kampanya yapmayacaklarını, kampanya fiyatlarının oldukça iyi olduğunu belirtti.
'YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK'
Kuş, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, yeni ürünlerin 1 buçuk ay sonra satışa sunulacağını kaydetti. Sezon hazırlıklarını yurtiçi ve yurt dışı fuarlarına katılarak yaptıklarını söyleyen Kuş, "İstanbul'da bugün başlayan ve 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan deri fuarına katılacağız. Fuarda, sezonun deri yeniliklerini, renklerini ve modellerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz" diye konuştu. Deri fabrikalarındaki renk ve kaliteden haberdar olmak için stilistler ve modelistlerle iletişim halinde olduklarını söyleyen Kuş, ağırlıklı olarak İzmir ve İstanbul’dan aldıkları derinin imalatını kendilerinin gerçekleştirdiğini söyledi.
'YAZIN DAHA ÇOK DERİ SATIYORUZ'
Yazın daha çok deri satışı gerçekleştirdiklerini söyleyen Kuş, "Yazın yapılan satışlarda müşteri portföyümüzü daha çok yabancılar oluşturuyor. Müşterilerimizin yüzde 80'i Rus, kalan yüzde 20’lik kısmını da Avrupa ülkelerinden gelen vatandaşlar oluşturuyor" şeklinde açıklama yaptı. Kuş, 2013 sezonunun iyi geçmesini, 2012 yılını aratmamasını diledi.

#

18 Oca 2013 - 00:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber