Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başika resti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan "Başika üssü orada duracaktır. Çünkü orası Türkiye'ye yapılacak saldırı için sigortadır" dedi

İŞTE konuşmasından satır başları:
Ne dedik, 'İnlerine gireceğiz' dedik. 'Onlar kacaçak, biz kovalayacağız' dedik. Kovalıyor muyuz, kaçıyorlar mı? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Şimdi kaçtıkları yerin vatandaşı olsunlar. Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar.
Milletimize layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz.Havalimanı inşası ile ilgili müjdeyi de burada veriyorum 2 Kasım'da ihale dosyalarını alıyoruz.
Türkiye 15 Temmuz'un tortularını temizlemek için adım adım ilerliyor. 
Şimdi mağduriyet diyorlar. benim 241 şehidimin ailesi mağdur değil mi? Onları savunmayacaksın bize 15 Temmuz'u yaşatanları mağdur diye göstereceksin. Biz adaletimizin gereğini yargı ile beraber yapıyoruz. 
Şimdi Konya'da on binler ne dedi? (İdam tezahüratları üzerine) Ben daha bir şey demedim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 
Herkes bombalardan kaçarken siz kaçmadınız, tankların üzerine gittiniz. 15 Temmuz'da mücadeleyi onurluca verdiniz, onurlu verdik. Zerre kadar yiğitlik varsa dön gel ülkene, Amerika'ya sığınma, gel burada yargılan. Gelemez.
Zafer anıtını 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çıkışına dikeceğiz.
Darbeciler başarılı olsadı sadece demokrasi rafa kaldırılmış olmayacaktı, Türkiye işgal tehdidi altında kalacaktı.
Başika'daki Türk askerinden rahatsız olanla, 15 Temmuz'un ilgisi yok demek milletin aklıyla alay etmektir. 
Fırat Kalkanı'nda ilerliyoruz, Dabık'a ilerliyoruz. Şimdi Musul'u alacağız diyorlar kusura bakmayın Musul'un hiçbir terör örgütüne verilmesine müsaade etmeyiz. Irak yönetimi önce başının çaresine baksın.
Başika'daki üssümüz konusunda da kimse konuşmasın.Başika üssü orada duracaktır.  Çünkü orası Türkiye'ye yapılacak saldırı için sigortadır Hangi üst akıl sana talimat verdi de havan değişti, öyle bize meydan okumaya kalkma. Bu yol farklı bir yol.
 
YENİKAPI BULUŞMASI
Cumhurbaşkanı olarak Yenikapı buluşmasını düzenledik. İktidar partisi tereddüt etmeden evet dedi. Sayın Bahçeli tereddüt etmeden evet dedi. Sayın Kılıçdaroğlu önce hayır dedi. Sonra ne oldu ne bitti evet dedi. Ne oldu? Önce memnun olduklarını söylediler. Sonra başladılar 'Biz böyle bir Yenikapı ruhundan yana değiliz' demeye. Olsan ne yazar olmasan ne yazar.

15 Eki 2016 - 17:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber