'Çok komiksiniz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saraybosna'da basın toplantısı düzenledi.

Konuşmasında

Mısır'da yaşananları eleştiren Erdoğan Sisi'yi Cumhurbaşkanı olarak kabul etmediği söyledi. Daha sonra gaztecilerin sorularına geçildi. Sorulardan biri Erdoğan'ı güldürdü. İşte o an yaşananlar;

Soru: Türkiye'nin şimdiye kadar Sırbistan, Karadağ, Bosna'da yatırımları yeterli düzeyde değildi. Diğer ülkelerinin yatırımları 6 milyar doları buluyor.

Erdoğan: Sorunuzu tam anlamadım bu 6 milyar doları nereye çıkarıp verdiler bunun tablosunu söylerseniz daha rahat cevap veririm. Açıkladığın rakamlar hayali. Bölgede gerek yüzölçümü gerek nüfusu ile ilgili olarak en yüksek yatırımı alan Bosna Hersek'tir.

Gazetecisinin sorusu tekrar etmesinin üzerine Erdoğan;

Çok komiksiniz. Söylediklerinizi basın toplantısından sonra konuşabiliriz.

Böyle bir yatırım söz konusu değil. En yüksek yatırımı alan Bosna Hersek'tir diğerlerini de öğrenirsem ayrıca mutlu olurum.

Gazeteci: Geçen hafta yaptığınız demeçler nedeniyle sordum başka bir amacım yoktu.

20 May 2015 - 15:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber