Çilingir kapıyı açınca vahşet ortaya çıktı!

Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat, Üsküdar'daki evlerinde ölü bulundu. Anne-kızın boğazları kesilerek, vahşice öldürüldükleri belirlendi

OLAY akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Yangaç Sokak’taki  evde meydana geldi. İddialara göre 22 yaşındaki Halla Barakat’a telefon ile ulaşamayan arkadaşları evine geldi. Kapının açılamaması üzerine kızın arkadaşları durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı.

FOTO:İHA  – Vahşi cinayetler bu evde işlendi…

Eve giren polis ekipleri Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ı ölü buldu.  Komşuları anne ile kızın 2-3 yıldır mahallede oturduğunu belirtirken, boğazlarının kesilerek öldürüldüklerini söyledi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Suriye'de başlayan iç savaşın ardından ilk olarak İngiltere'ye oradan da Birleşik Arap Emirlikleri'ne geçen Orouba Barakat son olarak İstanbul'a gelerek burada yaşamaya başlamıştı. Orouba Barakat'ın gazeteci kızı Halla Barakat'ın ise Ortadoğu'ya yönelik haberler yapan bir yayın organında çalıştığı öğrenildi. (DHA/İHA)

22 Eyl 2017 - 13:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber