CHP'li Belediye Başkan Yardımcısı'na saldırı

MERSİN’in merkez Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertan Güner, odasında saldırıya uğradı. CHP’li Başkan Yardımcısı Ertan’ı, tartakladığı iddiasıyla Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan ile çalışanlara bıçak çektiği belirlenen yanındaki kişi aranıyor

OLAY , saat 08.56’da belediye binasında meydana geldi. İddiaya göre Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan, kimliği saptanamayan bir kişi ile birlikte Başkan Yardımcısı Ertan Güner ile görüşmek üzere odasına çıktı. İddiaya göre Kalkan, ilçe merkezinde belediyenin pazar yeri tahsisi konusunda Ertan ile bir süre tartıştı. Fuat Kalkan tartışma sırasında Başkan Güner’e saldırdı. Güner’i tartaklayan saldırgan ile çalışanlara bıçak çekip tehdit eden yanındaki kişi kaçtı.Başından darbe alan Başkan Yardımcısı Güner, kaldırıldığı Ortadoğu Hastanesi’nde ayakta tedavi edilmesinin ardından taburcu edildi.Olaydan sonra 33 CUU 50 plakalı makam aracı belediye binası önünde bulunan Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan ile adı belirlenemeyen yanındaki kişi aranıyor.

12 Tem 2017 - 13:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber