Ceylin'in ölümüyle ilgili soruşturmada flaş tutuklamalar

İzmir'de kaybolduktan 3 gün sonra ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in katil zanlıları olduğu iddia edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu

ÖDEMİŞilçesinde 10 yaşındaki Ceylin Atik parkta oynarken kaybolmuş, komşusunun evinde sandığın içine saklanmış halde ölü bulunmuştu. Ölü bulunan Ceylin Atik olayıyla ilgili komşu Şükriye T. (30), eşi Serdar T. (37) ve Şükriye T.’nin annesi R.Ö. (62) gözaltına alınmıştı.
Büyük yankı uyandıran olay sonrası 3 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adli mercilere sevk edilen 3 zanlı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Öte yandan, katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T.'nin daha önce ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de araştırılıyor.
İŞTE ŞOKE EDEN O İTİRAFLAR! 
Şüpheli Ş.T Emniyet'te ve Cumhuriyet Başsavcılığı’nda alınan ifadelerine göre, Ceylin'i dedesinden fidye almak için kendi çocuğu ile oynaması bahanesiyle evine davet ederek kandırmak sureti ile kaçırdığını, yüzüne havlu ile bastırarak bayılmasını sağladığını, daha sonra paniğe kapılarak çocuğun başına evde bulunan ahşap kasa ile vurmak sureti ile öldürdüğünü, önceden ablası olan C.G nin evinden çalmış olduğu sim kartı eski telefonuna takarak C.A' nın dedesine mesaj çektiğini itiraf etti.

15 Haz 2017 - 09:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber