Cemaate büyük operasyon kapıda!

HSYK seçimlerinde Hükümetin desteklediği Yargıda Birlik Platformu’nun zaferle ayrılmasının ardından Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak dikkat çeken bir iddia ortaya attı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın MGK’da alınacak kararla Gülen Cemaati’ne operasyon sinyali verdiği açıklaması dikkat çekmişti. Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak da bugün HSYK seçimlerinde istediği sonucu elde eden hükümetin önümüzdeki hafta yargıda yeni bir operasyon başlatacağını yazdı.
"HSYK sonrası" başlıklı bugünkü yazısında Dilipak, HSYK seçim sonuçlarıyla ilgili "Sonuç paralel yapı için tam anlamı ile bir felaket oldu. Evdeki hesap çarşıya uymadı ve Paralel yapının bütün planları çöktü" yorumunda bulundu.
OPERASYON BU HAFTA BAŞLAYACAK!
Abdurrahman Dilipak yazısında "Paralel yapıya karşı başlatılacak operasyonun başarısı da bu seçimin sonuçlarına bağlı idi. Şimdi bu konudaki tehlike bu seçimle bertaraf edilmiş oldu. Hatta paralelci savcı ve hakimlerin yargı sisteminden ayıklanmasının bu şekilde önü açılmış oldu" diyen Dilipak operasyonların önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını iddia etti.
İşte Dilipak'ın bugünkü yazısındaki ilgili bölüm:
"Erdoğan’ın sözünü ettiği büyük operasyon, önümüzdeki haftadan itibaren başlayabilir.
Öyle sanıyorum ki, açılacak dava Ergenekon ve Balyoz’dan daha büyük bir dava olacaktır. Ergenekon ve Balyoz da Media, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK ayağının üzerine gidilememişti… Şimdi bütün bunların üzerine gidilecek. Derin devlet davaları, Terör ve Mafia örgütlerinin de üzerine gidilecek.

14 Eki 2014 - 11:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber