Bugün Nevruz Bayramı

NEVRUZ Bayramı, bugün Alanya’da çeşitli tekinliklerle kutlanacak.

Alanya Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kutlama programı saat 10.00’da Atatürk Anıtı önünde başlayacak. Burada toplanan katılımcılar Atatürk Caddesi, Bostancıpınarı Caddesi ve takiben rıhtımdaki tören alanına ulaşacaklar. Saat 10.30’da İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak resmi tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam edecek. İlk ve ortaöğretim okulları tarafından hazırlanan gösteri ve yarışmaların yapılacağı program birbirinden renkli görüntülere sahne olacak.

#

21 Mar 2013 - 00:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber