'Bir evet iki hayır arasında hayat'

KESTEL Belediyesi ile Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ‘Bir Evet, İki Hayır Arasında Hayat’ adlı tiyatro gösterisi Müminler İlköğretim Okulu’nda sahnelendi.

"Antalya’da Tiyatro Buluşması" adlı köylü kadınlardan oluşan grubun hazırlayıp oynadığı oyun, beğeni topladı. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Duygu Gülpınar Altuğ, meclis üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla başlayan programda, Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı  Gülpınar Altuğ, Başkan Yücel’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Daha sonra ‘Bir Evet, İki Hayır Arasında Hayat’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Kadınların sorunlarına değinen tiyatro gösterisi büyük beğeni ile izlendi.

#

09 Mar 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber