Baykal'ın duruşuna AK Parti'den destek

Azez-Halep hattını açık tutmak için terör örgütü PYD hedeflerinin vurulmasını doğru bulan Deniz Baykal’a, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar destek verdi..

CHPAntalya Milletvekili Deniz Baykal, özel bir televizyon kanalında, Azez-Halep hattını açık tutmak için terör örgütü PYD hedeflerinin vurulmasını doğru bulduğunu ifade etmesi üzerine, parti içi eleştirilere maruz kalmıştı. Baykal'a sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, açıklamaları ile destek verdi. Tayyar, mesajında "Baykal'ın bu çıkışı, sadece CHP'ye bir ayar değil, bu kritik süreçte devletin bölünmez bütünlüğüne sahiplenmedir. CHP, PKK, YPG anladık da paralele ne oluyor? Sanki Baykal OBÜS'ü bunları vurdu. Siyasi kimliği ne olursa olsun yeni bir kurtuluş mücadelesi verilirken 'Türkiyem' diyen herkes saygıyı hak ediyor. Baykal'ı eleştirebilir hatta kızabiliriz ama devlet adamlığı konusunda KK ile asla mukayese edilmez" ifadelerini kullandı.

16 Şub 2016 - 13:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber