Başbakan'a verilen tablo şok etti!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden gelerek AKP grubuna katılan heyet, Başbakan Erdoğan'a madencilerle çektirdiği fotoğrafı resmeden bir tablo hediye etti

BAŞBAKANTayyip Erdoğan'a TBMM'deki konuşmasının ardından madencilerle birlikte görüldüğü bir tablo hediye edildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan haftalık grup toplantısında AKP grup salonunu dolduran milletvekilleri ve partililere seslendi. Grup konuşmasının ardından Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden gelen AKP İl Teşkilatı Gençlik ve Kadın kolları temsilcileri ile Tunçbilek Belde Başkanı Ayhan Aşkın, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncuile beraber kürsüye geldi. Başkan Aşkın, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın daha önce gelip madencilerle çektirdiği fotoğrafın resmedildiği tabloyu hediye etti. Erdoğan ve beraberindekiler tabloyla poz verdi. Erdoğan 2008 tarihinde Zonguldak Kozlu'da bir kömür madenine inmişti.

YUNUS'UN TABLOSU

2012 Temmuz'unda da Başbakan Erdoğan'a AKP Van İl Kongresi'nde depremin simgesi olan Yunus Geray'ın fotoğrafı verilmişti.

Erdoğan'a verilen madenci sosyal medyada tepkiyle karşılandı. 301 vatandaşımızın hayatını kaybettiği maden faciası sonrası Başbakan'a böyle bir hediye verilmesi verilmesi şaşkınlık yarattı.

28 May 2014 - 13:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber