Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk mitingini yapıyor- CANLI

Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk mitingini yapıyor

BAŞBAKAN olduktan sonra memleketi Konya'da ilk mitingini yapan Davutoğlu "Teşekküre geldim Konya. Seni şahit tutmaya, selam vermeye geldim Konya" dedi. Meclis'te 62. Hükümete güvenoyu aldıktan sonra Konya'ya geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık makamına geçtikten sonra ilk mitingini memleketinde yaptı. "Teşekküer geldim Konya" diyerek sözlerine başlayan Davutoğlu meydanı inleterek konuşurken halktan da büyük ilgi gördü.

"HİÇBİR GÜÇ KARŞISINDA EĞİLMEDİK"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Biz hiçbir güç karşısında eğilmeyiz. Biz halkımıza milletimize sığındık. Biz Konya'ya sığınmaya, sizin dualarınıza sığınmaya geldik." dedi.
İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"10 Ağustos'ta Cumhurbaşlanlığı seçimi olduktan sonra, bütün komplolara rağmen bir ay içinde neleri başardık. Birçok beklentiyi tamamıyla karşılıksız bırakarak sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yoğun bir istişare sürecinden geçtik. Bu istişareler esnasında bendenizin omuzlarına bu tarihi sorumluluğu yüklemek için desteğini ifade eden herkese bütün Konyalılar adına teşekkür ediyorum.
Ayrıntılar geliyor...

06 Eyl 2014 - 18:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber