Bakan Albayrak'tan 29 Ekim mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabı üzerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı

Bakan Albayrak'tan 29 Ekim mesajı
Haber albümü için resme tıklayın

BAKAN Albayrak, yayınladığı mesajda "bağımsızlık" vurgusu yaptı ve "Türk milletinin bağımsızlığının ve esaret kabul etmeyen milli şuurunun en büyük mührü olan Cumhuriyetimizin 95. yılı kutlu olsun. Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, mukaddesatımızı emin kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum" sözlerine yer verdi.

29 Eki 2018 - 10:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber