Baba ocağına ateş düştü

Bingöl’deki hain saldırıda şehit olan Komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun Amasya’da yaşayan anne ve babasına acı haberi Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile yakınları verdi

BİNGÖL

Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in kent merkezinde olaylar nedeniyle tahrip edilen iş yerlerinde inceleme yaptığı sırada silahlı saldırıda beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile birlikte şehit olan Evli ve 1 çocuk babası Hüseyin Hatipolu’nun Amasya merkez Hızırpaşa Mahallesi’nde yaşayan babası İlyas ile tansiyon hastası annesi Adeviye Hatipoğlu acı haberi evlerini ziyaret eden Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan aldılar. İlk etapta oğullarının yaralı olduğunu sanan aileye durumun anlatıldığına değinen Artunay, başsağlığı dilediğini ve acılarını paylaştığını söyledi. Eski ANAP milletvekili Ali Aslan Hatipoğlu, MHP İl Başkanı Hüseyin Kanbolat ve Türk Eğitim Sen Amasya Şubesi Başkanı Kamil Terzi de önünde ambulans bekletilen eve gelerek aileye taziyelerini ilettiler.

10 Eki 2014 - 09:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber