Aydın Doğan'ın avukatlarından açıklama

"Sermaye Piyasası Kanunu'na (SPK) muhalefet" iddiasıyla Yargıtay'ın bozma ilamının ardından yeniden yargılandığı davayla ilgili Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın avukatları basın açıklaması yaptı

DOĞAN Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın avukatları Köksal Bayraktar ve Şehnaz Yüzer tarafından yapılan açıklamada, "10 yıla yakın süredir devam eden SPK'ya aykırılık iddiası ile açılan davada iki kez beraat, bir kez de beraatte direnme kararı verilmiştir. İlk beraat kararı 6 Temmuz 2011 tarihinde verilmiş bu kararı bozan Yargıtay Ceza  Dairesi'nin iki hakimi FETÖ terör örgütü üyeliğinden halen tutukludur. Bu dava 5 yıl boyunca sürekli Yargıtay'a gidip gelmiş, davanın esası ile ilgili hiçbir değerlendirme yapılmamış, hatta Yargıtay Ceza Genel Kurulu da dava şartı olmadan dava açıldığı, usuli eksiklik olduğu gerekçesi ile bozma kararı vermiştir. Ancak  en son olarak da yine aynı bozma kararı verildiğinden dosya 28 Nisan'da  İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gelmiştir. Bu mahkeme hakimi de ilk kez bu dosya ile karşılaşmıştır" denildi.

"HALEN YOĞUN TEDAVİ GÖRMEKTEDİR"

Aydın Doğan'ın 2015 yılından bu yana omurilik rahatsızlığı olduğu, sürekli ertelediği ameliyatı için Doğan Medya Grubu'nun satışından sonra karar aldığı ve 12 Nisan 2018 tarihinde de tedavi için Münih'e gittiği ve 18 Nisan'da operasyonun yapıldığı belirtilerek şöyle denildi:

"Bu operasyondan sonra 7 Mayıs 2018 tarhinde İstanbul'a gelmiş ancak  nekahat döneminin iyi gitmemesi nedeniyle  doktorunun çağrısı üzerine  9 gün sonra Münih'e geri dönmüştür. Halen de orada yoğun bir tedavi görmektedir. Bu tedavi 31 Temmuz'a kadar devam edecek bilahare doktorları tarafından değerlendirilecektir."

14 Haz 2018 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber