ANFAŞ'ta 'Tuluklar' rüzgarı

Alanya’nın prestijli firmalarından Tuluklar A.Ş. Türkiye ve dünyada Alanya’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Firma, ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı'nın ardından Dubai Hotel Show 2014'e hazırlanıyor

TULUKLAR A.Ş. iştirakleri olan Verve Endüstriyel Mutfak ve Monotech Açık Büfe, 22 Ocak 2014 tarihinde kapılarını açan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı'na katıldı. Bu yıl 25'incisi düzenlenen Hotel Equipment Fuarı'nda 700 metrekarelik bir stant kurduklarını söyleyen Tuluklar A.Ş. Genel Müdürü Nuri Gümülcineli, bu standın 200 metrekaresini Akdeniz Distribütörlüğü’nü yaptıkları Siesta Exclusive’e ayırdıklarını söyledi. Gümülcineli, standın geri kalan bölümünde Verve Endüstriyel Mutfak ve Monotech Açık Büfe markalarına yer verdiklerini anlattı. Tuluklar A.Ş. olarak uzun yıllardır ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı'na katıldıklarını belirten Gümülcineli, Tuluklar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tuluk’a fuara katılımından dolayı plaket verildiğini dile getirdi. Öte yandan yurtdışı fuarlarının başladığını belirten Gümülcineli, daha çok Kuzey Afrika ve Oradoğu’da gerçekleştirilecek fuarlara katılacaklarını belirtti. Gümülcineli, Dubai Hotel Show 2014 Fuarı’na da katılacaklarını sözlerine ekledi. Gümülcineli, “Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarında yükselen trendleri daha ileriye taşımak için Dubai Hotel Show 2014’e katılıyoruz. Doğru ürünleri doğru müşteriyle buluşturarak ülkemizin imajını yükselten ve katma değer sağlayan bir firma olmaya devam edeceğiz. Bu bölgedeki pazar payımızı arttırma yolunda ilerleyeceğiz. Böyle prestijli organizasyonların içerisinde yer almak bizim için son derece gurur verici" dedi.

30 Oca 2014 - 22:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber