ALTSO'da seminerler başlıyor

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından düzenlenen 2010 yılı ikinci dönem kişisel gelişim seminerleri başlıyor.

- Kübra DUMAN
ALTSO tarafından oda üyelerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programlarının yanı sıra genel katılıma açık seminerler de organize ediliyor. Bu kapsamda 2010 yılı ikinci dönemi için yedi seminer programı organize edildi. ALTSO hizmet binasında verilecek seminerler genel katılıma açık ve ücretsiz olacak. 2010 yılı ikinci dönem kişisel gelişim seminerleri ise şu şekilde: 2 Ekim 2010 Cumartesi Halkla İlişkiler, 9 Ekim 2010 Cumartesi Diksiyon-Topluluğa Hitabet-Etkili Konuşma, 23 Ekim 2010 Cumartesi Aile Şirketleri Yönetimi ve Kurumsallaşma, 6 Kasım 2010 Cumartesi Kariyer Yönetimi ve Motivasyon, 27 Kasım 2010 Cumartesi Çalışanlar Arası İletişim, 4 Aralık 2010 Cumartesi Müşteri Odaklı Pazarlama ve Etkili Satış Yöntemleri, 11 Aralık 2010 Cumartesi İletişim Yöntemleri.

#

16 Eyl 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber