ALTSO'da eğitimler sürecek

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) 2011 yılında yapılacak birinci dönem kişisel gelişim seminerlerinin devam edeceği duyuruldu. Bu kapsamda ilk olarak ALTSO'da 15 Şubat'ta 'Turizmde İnovasyon' panelinin verileceği belirtildi.

- Erkan UYSAL
Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Dr. İbrahim Güngör ve aynı üniversitenin İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Doçent Dr. Ufuk Durna tarafından verilecek panelde inovasyon kavramı anlatılacak. Saat 10.00- 14.00 arasında verilecek panelde ayrıca, 'İnovasyonun önemi ve işletmeler için gerekliliği', 'İnovasyon türleri', 'Ürün inovasyonu', 'Hizmet inovasyonu 've 'süreç inovasyonu' gibi konular anlatılacak. 19 Şubat'ta yine  ALTSO'da 'Etkili İletişim' konulu seminer verilecek. Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Bölümü Öğretim Görevlisi Doçent Dr. Kazım Develioğlu tarafından saat 10.00-17.00 arasında verilmesi planlanan seminerde 'İletişim süreci', 'İletişim türleri' ve 'İletişim araçları' gibi konular anlatılacak. ALTSO tarafından verilen seminerler mart ayında da devam edecek. 5 Mart tarihinde ALTSO'da 'Yönetim Organizasyon-Liderlik' konulu seminer verilecek. Saat 10.00-17.00 arasında verilmesi planlanan seminerde 'Yönetim anlayışlarının gelişimi', 'Yönetimin temel unsurları' 'Yönetim fonksiyonları' gibi konular dinleyicilere aktarılacak. 12 Mart'ta verilecek bir diğer seminer de 'Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma' konulu olacak. Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Profesör Dr. Hasan İbicioğlu tarafından saat 10.00-17.00 arasında  verilecek seminerde 'Aile şirketlerinin tanımı ve tanıtımı' ve 'Aile şirketlerinde temel sorunlar' konuları anlatılacak. Nisan ayında verilecek eğitimler 9 Nisan tarihinde başlayacak. Bu tarihte 'İşletmelerde hayatta kalmayı ve büyümeyi etkileyen faktörler' konulu seminer dinleyicilerle buluşacak. Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doçent Dr. Murat Karaöz tarafından saat 10.00-17.00 arasında verilecek seminerde ayrıca 'Girişimciyle ilgili faktörler' ve 'İşletmeyle ilgili faktörler' konuları da konuşulacak. 16 Nisan'da ise, 'Yaşam koçluğu' konulu seminer yapılacak. Eğitimci Çağlar Çubuk tarafından verilecek seminer saat 10.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek. Seminerde ayrıca, 'Yaşam ve koçluk ilişkisi' ile 'Yaşam koçluğunun ilkeleri' gibi konular da anlatılacak. Nisan ayındaki son seminer ise, 'Hafıza Teknikleri' konulu. 23 Nisan'da eğitimci Abdülkadir Özbek tarafından saat 14.00-16.00 arasında verilecek seminerde 'İsimleri hafızaya almanın önemi', 'Hafıza tekniklerinin temel mantığı' gibi konular dinleyicilere aktarılacak. Yapılan duyuruda söz konusu eğitim programlarının ALTSO konferans salonunda verileceği belirtilerek, seminerlere katılımların ücretsiz olduğu ifade edildi.

#

10 Şub 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber