Altıparmak veda etti

Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, ilişiğini kesip makamından ayrıldı.

VEDA töreni için AntalyaValiliği bahçesinde uzun kuyruklar oluştu. Saat 11:10'da valilik binasından eşi Özden Altıparmak ile birlikte çıkan Vali Ahmet Altıparmak, kendisini bekleyen yaklaşık 200 kişi ile tek tek tokalaşıp helalleşti. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz başta olmak üzere ilçe kaymakamları, bürokratlar, daire müdürleri ve valilik çalışanlarının hazır bulunduğu uğurlama töreninde duygusal anlar yaşandı.Valilik koruma görevini yapan polislerin yanına kadar giderek onlarla da helalleşen Vali Altıparmak, son olarak polis tören mangasını selamladı ve aracına bindi. Uğurlama törenine gelenlerin alkışları arasında aracına binen ve hayli duygulanan Vali Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak'ın ise aracın içinde gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Son olarak araçtan eliyle kalanları selamlayan Vali Altıparmak, valilik binasından ayrıldı.

29 May 2013 - 12:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber