Alanya'da fırtına alarmı

ALANYA Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü, bugün ilçede etkili olması beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Edinilen bilgiye göre ilçede bugün en yüksek hava sıcaklığı 22 derece olacak. Güney yönlerden orta şiddette, zaman zaman kuvvetli esecek rüzgarın saatteki hızının 80 kilometreye kadar ulaşması bekleniyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenen Alanya'da yağışlı hava, hafta sonuna kadar etkisini gösterecek. Öteyandan Alanya Kaymakamlığı, dün yaptığı uyarıda sahil kesimlerinde hortum riski bulunduğunu duyurdu. Meteoroloji, sel, taşkın, su baskını, çatı uçması, baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı vatandaşları uyardı. Manavgat ve Serik ilçelerinde dün yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su basarken, Sağırin deresinin taşması nedeniyle Taşağıl-Beşkonak karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.

#

25 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber