Alanya'da görev yapmıştı! Şehadeti Türkiye'yi yasa boğdu

2015-2016 yılları arasında Alanya İlçe Emniyet müdürlüğü Koruma Büro Amirliği’nde görev yapan Mehmet Aksoy, görev için gittiği Uşak Dilek Mahallesi’nde birlikte yaşadığı kadını rehin alan adam tarafından vurularak şehit oldu. Aksoy'un şehadet haberi Alanya'yı yasa boğdu

Alanya'da görev yapmıştı! Şehadeti Türkiye'yi yasa boğdu
Haber albümü için resme tıklayın

ALINAN bilgiye göre, Uşak Banaz ilçesi Dilek Mahallesi'nde bir adamın balkondan tırmanarak iki kadının yaşadığı eve girdiği ihbarı üzerine olay yerine Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekibine, eve giren Çetin K. av tüfeğiyle ateş açtı. Çıkan çatışmada daha önce Alanya’da da görev yapan 2 çocuk babası polis memuru Mehmet Aksoy yaralandı. Zanlı evde bulunan Gülay A. isimli kadını da yaraladı. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı polis Mehmet Aksoy şehit oldu. Hafif yaralı Gülay A. ise tedavi altına alındı. Bir polisi şehit eden bir kadını ise yaralayan Çetin K. polis tarafından etkisiz hale getirildi. Zanlının daha önce de eve 4 kez zorla girdiği ve uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi.

16 Şub 2019 - 10:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber