Alanya Belediyesi'nde seçim istifası

Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Adem Er, Mehmet Kula ve Tunahan Kasapoğlu yeniden meclis üyesi olabilmek için görevlerinden istifa ettiler

31 MART 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi YSK'nın 1036 sayılı 23 Kasım tarihinde aldığı karar kapsamında devlet memuru statüsüne giren ve belediye başkanının atadığı başkan yardımcılarının, meclis üyesi aday adaylığı için istifa süresinin dolmasının ardından, Alanya Belediyesi'nden 3 isimden istifa geldi. Bu karara göre Alanya Belediyesi meclis üyesi aday adayı olmak isteyen başkan yardımcıları Mehmet Kula, Tuhanan Kasapoğlu ve Adem Er görevlerinden istifa etti. YSK'nın, yerel seçimde belirlediği süre gereğince belediye başkan yardımcıları Kula, Kasapoğlu ve Er görevlerinden istifa ederken, meclis üyelikleri devam edecek. Ayrıca 3 ismin de meclis üyeliği aday adaylığı başvurularını yaptıkları öğrenildi.

04 Ara 2018 - 09:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber