Akdağ’da büyük gelişme

Alanya Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, Akdağ Kayak Merkezi için sürdürülen çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Erkan UYSAL
Yıkıcı, kayak merkezine giden beş kilometrelik yolun iki kilometresinin etüt aplikasyon çalışmasının yapıldığını söyledi. Yıkıcı, "Geri kalan etüt aplikasyon çalışması yarın tamamlanacak. Daha sonra yolun yaklaşık maliyeti hesaplanacak. Bunun ardından işletme müdürlüğümüz tarafından yolun yapılmasıyla ilgili protokol hazırlanacak. Protokolden sonra ise ihale aşamasına geçilecek. İhalenin yapılmasının ardından işletme müdürlüğümüz tarafından gerekli teknik destek sağlanacak. Protokol sonrasında açılan yol Alanya Orman İşletme Müdürlüğü'ne teslim edilecek. Şu anda arazideki çalışmalar Orman Yolları Uzmanı Yusuf Kumbul ve Alanya Orman İşletme Müdürlüğü teknik heyeti ile birlikte sürdürülüyor. Çalışmalar çarşamba günü tamamlanacak" dedi.

#

07 May 2013 - 09:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber