AK Partili başkan ikna etti! İntihardan vazgeçti

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, bir iş merkezinin 5’inci katına çıkarak intihar edeceğini söyleyen 25 yaşındaki Rıdvan Çırakoğlu, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya tarafından iş sözü verilerek ikna edildi

OLAY dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, maddi sıkıntılar ve işsizlik nedeniyle Rıdvan Çırakoğlu, çarşı merkezindeki bir iş merkezinin 5’inci katının balkonuna çıktı. Çırakoğlu’nun intihar edeceğini söylemesi üzerine olay yerine polis geldi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de şişme yatak açtı. Alkollü olduğu belirtilen Rıdvan Çırakoğlu’nu ikna etmek için polis çabalarken, çok sayıda vatandaş da olayı izledi.  
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İKNA ETTİ 
Polisin ikna çalışmaları bir sonuç vermedi. Bu sırada iş merkezinin karşısındaki AK Parti ilçe teşkilatı lokalinde bulunan AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya olayı haber alınca binaya çıktı. Polis ekipleri ile birlikte genci ikna etmeye çalışan Kaya, iş sözü verdi. Kaya, Rıdvan Çırakoğlu’nu elinden tutarak yanına aldı. Alkışlar arasındaki kurtarma operasyonundan sonra intihara teşebbüs eden Çırakoğlu, polisler tarafından Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gencin binadan indirilip polis aracına götürüldüğü sırada iş merkezindeki kafeteryanın sahipleri tepki gösterdi. Çırakoğlu, polis merkezine götürülerek soruşturmaya başlandı.

15 Ağu 2016 - 13:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber