Air Finland şoku

EKONOMİK kriz tüm dünyada etkisini gösteriyor. Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle dünyadaki bir çok havayolu şirketi ve turizm acentesi, yeni turizm döneminin ilk aylarında "Ekonomik kriz" nedeniyle faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Kerim TOKSÖZ Bu şirketlerden birisi de Gazipaşa Havalimanı'na uçuş izni alamayan Air Finland Havayolu Şirketi. Air Finland yönetimi, dün Finlandiya'daki televizyonlara "Artık faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık" açıklaması yaptı. Finlandiya’da bulunan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, "Air Finland, dün itibariyle havayolu şirketi ve acente olarak faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Bu kararla birlikte Air Finland'ın yaptığı satışları da etkileyip, etkilemeyeceği netlik kazanmadı. Artık turizmde Air Finland Şirketi yok. Air Finland'ın çalıştığı tek bölge Antalya'ydı. Antalya'da da en çok Alanya'ya turist getiriyordu. Air Finland'ın 'Çekildik' açıklaması turizme zarar verir. Bu şirket Alanya'ya yılda 50 bin turist getiriyordu" dedi.

#

27 Haz 2012 - 07:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber