Afrin'den ve Bitlis'ten kara haber! 3 asker şehit

Afrin'de arama tarama faaliyetleri sırasında önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Başbakan Yıldırım, 3 askerin şehit olduğunu açıkladı. Bitlis kırsalında da PKK'ya yönelik süren operasyonlarda önceden tuzaklanan EYP'nin infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı

BAŞBAKAN Yıldırım, Afrin'den gelen şehit haberiyle ilgili "Zeytin DalıHarekatı başarıyla tamamlandı. Şu anda temizlik yapılıyor. Maalesef teröristler giderken sağı solu EYP ile her tarafı tuzaklamışlar. Bunların temizliğini yaparken kayıplarımızda oluyor. Bugün 3 şehidimiz var. EYP temizliği yaparken şehit oldular." ifadelerine yer verirken, bir şehit haberi de Bitlis'ten geldi.

Bitlis’te hain tuzak: 1 şehit, 1 yaralı

Bitlis’te tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.
Güvenlik güçlerinin Bitlis kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor. Bugün de yürütülen operasyon kapsamında daha önceden PKK terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

22 Mar 2018 - 15:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber