Adliyede kutlama

ANTALYA Barosu Alanya Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hakim, savcı, kadın avukatlar ve adliye çalışanları ile bir araya geldi.

Alanya Adliyesi'nde Baro Temsilciğinde bir araya gelen avukatlar ve adliye çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, eşi Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emine Talay Yavuz, Cumhuriyet Savcısı Aslı Aksoy, Hakim Aysel Menekşe, Adliye Yazı İşleri Müdürü Fatma Kabaş, avukatlar ve diğer kadın adliye çalışanlarının katıldığı kutlamada herkes günün simgesi olarak mor kurdele taktı.
Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü avukatlar ve adliye çalışanları ile birlikte kutladıkları için mutlu olduğunu söyleyerek, “Kanun uygulayıcıları olarak konunun hassasiyetinin farkındayız. Uygulamalarımızda konuya büyük önem vermekteyiz. Şiddetin azaltılması yönünde alınacak tedbirler konusunda arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Kadına yönelik şiddetin ülke gündeminden kalkması, şiddetin son bulması ve pozitif ayrımcılık yapılarak kadınların toplumda daha fazla yer almalarını temenni ediyoruz” diye konuştu.
Baro Temsilcisi Osman Doğan da tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, kadına karşı şiddetin son bulmasını diledi.

#

09 Mar 2013 - 00:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber