ADD'den 30 Ağustos mesajı

ADD Alanya Şubesi Zafer Bayramı nedeniyle yazılı bir basın bildirisi yayınladı

 ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91'inci yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Günü nedeniyle yazılı bir basın bildirisi yayınladı. ADD Alanya Şubesi adına açıklama yapan Aydın Özbaş,  Türk milletinin 30 Ağustos’ta dünyada benzersiz bir mücadele ile işgal kuvvetlerini kesin bir yenilgiye uğrattığını hatırlattı. Özbaş, “Bu nedenle 30 Ağustos, ‘Ya istiklal ya ölüm’ parolasıyla, tam bağımsız yaşama bilincine erişmiş bir ulusun, çağdaş, demokratik, laik bir devletin temellerini attığı gündür. Son yıllarda belirli kesimlerin ‘darbeci–militarist’ çağrışımlar yaptığı iddiaları ve siyasi iktidarın uygulamaları, tüm milli bayramlarımızda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramımızın da aslına uygun biçimde kutlanmasını engellemektedir. Oysa dünyada hangi ordu vardır ki, emperyalizme karşı kazandığı savaşı milletiyle birlikte gururla kutlamasın. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı halkımızla birlikte kutlamayı planlıyoruz. Bu akşam saat 19.00’da Atatürk Anıtı önünde toplanarak slayt gösterisi, ardından 25 metreli yol üzerinde zafer yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı düzenleyeceğimiz etkinliğe davet ediyoruz” dedi.

30 Ağu 2013 - 00:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber