18 saat süren duruşmadan 18 tutuklama çıktı

Aydın’ın Çine ilçesinde gerçekleştirilen FETÖ PDY ile mücadele operasyonları kapsamında geçen hafta gözaltına alınan 21 kişiden 18’i tutuklanırken 3 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

ÇİNE adliyesinde Sabah saat 09:00’da başlayan duruşma gece saat 03:00’e kadar devam etti. 
Çine Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü FETÖPDY soruşturması kapsamında, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 21 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından dün sabah saatlerinde Çine Adliyesi’ne sevk edildi.
Sabah başlayan duruşma 18 saat devam eti. Gece saat 03:00’e kadar devam eden mahkemenin ardından adliyeye sevk edilen biri kadın 21 kişiden 18 kişi tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı cezaevi’ne gönderilirken 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Gözaltına alınıp tutuklananlar iş adamı, öğretmen, devlet memurlarından oluşuyor. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılanların ise  Ş.B.M. isimli kadın ile A.Ö. ve M.A.B. olduğu belirtildi.

01 Ara 2016 - 07:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber