10 Üreticiye inek dağıtıldı

Kozvan Köyü'nde, 10 üreticiye inek dağıtıldı. İneklerin maliyetinin 150 bin lira olduğu bildirildi

SANDIKLIKaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen 'Hayvancılık' projesi kapsamında gerçekleştirilen inek dağıtımına, Kaymakam Faik Arıcan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Şuaip Binbir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Kaan Erözmen ve projeden yararlanan 10 vatandaş katıldı. Dağıtım töreninde söz alan Kaymakam Arıcan, "10 vatandaşımızı projemizden yaralandırmanın ve üretim yapmalarına yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayvancılığa önem vermeye, üreticilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlara hayırlı olmasını, üretimlerinde başarılar dileriz" dedi.

24 Oca 2014 - 10:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber