Zabıtaya öfke kontrolü eğitimi

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) tarafından Alanya Zabıta Müdürlüğü personeli için Kişisel Gelişim ve İletişim Sertifika Programı başladı

Haber: Alper KUTAY 
İKİ gruba ayrılan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin eğitimi başladı. Toplam 12 gün sürecek eğitimde 140 personelin katılımıyla gerçekleşecek olan seminer, Alanya HEP Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihan Saldıraner, Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tülay Görü Doğan, Psikolog Ece Şahin, Psikolog Sinem Çelenk ve Prof. Dr. Mehmet Fidan tarafından veriliyor. Kişisel gelişim ve iletişim konulu sertifika programında katılımcıların kendilerini geliştirmesi ve iş hayatında karşılaşılabilecek sorunlara hazırlıklı olmaları hedefleniyor. Seminer süresince zabıta ekiplerine stres ve öfke yönetimi, etkili karar alma, ikna ve müzakere teknikleri, etkili iletişim teknikleri, proaktif insan olma ve mevzuat konuları anlatılıyor.

19 Ara 2016 - 14:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber