Yücel'den Ramazan sürprizi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tepe Mahallesi’nde ikamet eden Aslan ailesi ile birlikte oruç açtı

Haber: Alper KUTAY

EŞİ Yıldız Yücel ile iftarda Aslan ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yücel, aile ile birlikte iftar yaptı. Ramazan boyunca vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Yücel, bu kez de Tepe Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa ve Sevim Aslan çiftinin evine konuk oldu. Eşi yıldız Yücel ve kızı Zeynep’le birlikte Aslan ailesini ziyaret eden Başkan Yücel, aile ile birlikte iftar yaparak sohbet etti. Başkan Yücel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Aslan, “Başkanımız soframıza konuk oldu. Tarifsiz bir mutluluk duyduk. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yücel ise, “Bu akşam orucumuzu Aslan ailesi ile birlikte açtık. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Allah ibadetlerimizi kabul etsin” diye konuştu.

13 Haz 2018 - 16:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber