Yücel'den Alanya'ya önemli hizmet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, özellikle kuzey mahalleleri için önem arz eden bir yolu daha hizmete sunuyor. Fığla ve Cikcilli Mahallesini Çevre Yolundan Büyükhasbahçe Mamadı Mevkiine bağlayacak olan 30 metrelik imar yolunun yapımına başlandı

ALANYA Belediyesi Fığla ve Cikcilli’den Mamadıya bağlanacak olan 30 metrelik imar yolunun yapımına başladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yücel, 30 metrelik yol ile iki mahallelerinin birleştirileceğini belirtti. Yücel, yeni yolun Kuzey Alanya için de önemli bir altyapı hizmeti olduğunun altını çizerek,  Alanya’nın yeni ve modern yollarla adından söz edilen bir ilçe olduğunu, mahalleler arasında ulaşımın kesintisiz hale geldiğini söyledi.  30 metrelik yolun güneyden kuzeye yapılan hizmetleri taçlandıracağını sözlerine ekleyen Başkan Yücel, yeni yolun şimdiden hayırlı olmasını temenni etti.

14 Kas 2018 - 18:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber