YÖREX'e sürpriz ziyaret

Antalya Yöresel Ürünler Fuarı'nı ziyaret eden Başkan Yücel, stant görevlilerinden ürünler hakkında bilgi aldı

Haber: Alper KUTAY
TÜRKİYE'NİN
7 bölgesinden yöresel ürünlerin 158 stantta sergilendiği ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) kapılarını önceki gün bir kez daha açtı. Açılışa ALTSO destekli Alanya'dan da çok sayıda firma katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı için Antalya'da bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de YÖREX Fuarı'na giderek Alanya standını ziyaret etti. Uyar'a, MHP Antalya 4. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar ile Alanya Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Zihni Asiltürk de eşlik etti. Başkan Yücel, Alanya'nın ürünlerinin tanıtılması açısından fuarı çok önemsediklerini belirterek katılımcıları tebrik etti.





09 Eki 2015 - 18:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber