‘Yerli çıkar Rus girer’

Alanya'da yerli ağırlıklı bayram doluluğu yüzde 90'a ulaştı. Turizmci, yerlinin ardından Rus turist bekliyor

KRİZİN ardından İsrail ve Rusya ile ilişkilerin düzelmesi ve 9 günlük Ramazan Bayramı tatili ile başlayan iç turizm hareketi sektörde bahar havası estiriyor. TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu "Bölgemizde bayramla birlikte genel doluluk yüzde 80-85'lere ulaştı. Rusların Antalya'ya ilk charter seferi 7 Temmuz'da yapılacak ve güzel günler başlayacak" dedi. 
 
'ALANYA YÜZDE 90 DOLU'

ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili de "Bayramın ilk 4-5 günü Alanya'da iç pazar ağırlıklı olmak üzere yüzde 90 civarında doluluk yakaladık. Son dakika satışları sürüyor. Rus turist rezervasyonları da gelmeye başladı. Charter seferlerinin başlamasıyla birlikte Temmuz ve Ağustos aylarını dolu geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.  

'KAPALI OTELLER AÇILIYOR'

KONAKLI Turistik İşletmeciler Derneği (KONTİD) Başkanı Ali Orkan ise "Şu anda bayram hareketliliği başladı. Konaklı'da yüzde 80 doluluk yakalamış durumdayız. Kapalı oteller açılmaya başladı. Rusya'nın charter seferlerine başlayacak oluşu da heyecan verici. Bu durum da bize önümüzdeki günlerde yerli turistin çıkacağını ve Rus turistin gireceğini gösteriyor" dedi.  

03 Tem 2016 - 22:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mehmet bulanık - hemen yaygaralar koparıldı bende ufak bir otel işletyorum gelın görün

daha bir müşteri gelmedi hep hazırden yiyoruz

selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 22:32

Çorum Haber