Yer aynı çile aynı! Damlataş’ta trafik çilesi devam ediyor

Alanya’nın dünyaca ünlü Kleopatra Plajı ve Damlataş Mağarası’nın bulunduğu yerde park sorunuyla beraber trafik çilesi devam ediyor.

Yer aynı çile aynı! Damlataş’ta trafik çilesi devam ediyor
Yer aynı çile aynı! Damlataş’ta trafik çilesi devam ediyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

BAŞTA tur otobüslerinin yolcu indirip bindirme anında oluşan trafik yoğunluğuna bir de dışarıdan gelen yerli turistlerin araçları da eklenince, durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Özellikle arabası için park alanı bulamayıp Alanya’dan ayrılan turistlerin şikayetleri de işin cabası. Dim TV bayram tatilinde ekrana yansıyan bu görüntülerin ardından bugün aynı bölgeye giderek devam eden trafik çilesini ve vatandaşın serzenişlerini ekranlara yeniden taşıdı.

16 Ağu 2019 - 15:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber