Yeni müdüre onay

Antalya'da bir üst rütbeye terfilerin ardından Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, çeşitli birimlerde 23 değişiklik yaptı, polis şeflerinin yeni terfi ve görev yerlerini onayladı. Alanya'ya da Mehmet Ömür Saka atandı.

EMNİYET Genel Müdürlüğü Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurulları'nın 2014 yılına ait rütbe terfilerini açıklaması ve geçen hafta rütbe terfi töreninin ardından, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde yeni görevlendirmeler yapıldı. Yeni terfiler ve tayinlerin ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde Mehmet Cem Gencer ile İzzet Balaban, il emniyet müdür yardımcılığı görevine getirildi. İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un imzası ve Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün 'olur'uyla ilçe ve tüm şubelerdeki yeni görevlendirmeler ise şöyle: Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne Ozan Akkuş, Eğitim Şube Müdürlüğü'ne Hakan Saygıner, Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne Nurullah Güler, Koordinasyon ve Hareket Şube Müdürlüğü'ne Önder Maç, Personel Şube Müdürlüğü'ne Aşır Sakik, Koruma Şube Müdürlüğü'ne Metin Demirbağ, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Mehmet Ömür Saka, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Murat Coşkuner, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Salih Ayas, Manavgat İlçce Emniyet Müdürlüğü'ne Ercan İlhan, Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Olcay Yakup atandı. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Hilmi Özgönül, Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Mehmet Aslan, Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Cemil Doğan, Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Hüseyin Boz tayin edildi. Hassas Bölgeler Şubesi'ne Ali Aslan Şahin, Muhabere Elektronik Şubesi'ne Ercan Çelik, Yabancılar Şubesi'ne Tevfik Karayakalı, Toplum Destekli Polislik Şubesi'ne Uğur Gülcü getirildi. Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şubesi'ne Tunceli'den Antalya'ya atanan Yeşim Şahin Özdemir getirilirken, bu görevde bulunan Mehmet Tatar ise Özel Kalem Müdürlüğü'ne atandı.

08 Tem 2014 - 18:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber