Yeni Alanyalılar'ı bowling buluşturacak

ALANYA Yabancılar Meclisi ve yabancı derneklerinin destekleri ile yerleşik yabancılar ilk kez sosyal bir aktivitede bir araya geliyor.

Tuana Optik sponsorluğunda gerçekleştirilecek 45 yaş üstü "Yeni Alanyalılar Bowling Turnuvası" 26 Şubat’ta başlayacak ve bir hafta sürecek. Alanya’da yerleşik Alman, İngiliz, Finlandiya, Danimarka, Rus ve İrlandalıların katılacağı turnuvada dörderli takımlar halinde mücadele edilecek. Birinci olacak takım bir haftalık Tayland tatili kazanacak. Üç gün sürecek turnuvaya 100 dolayında katılımcı bekleniyor.

#

24 Şub 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber