Yaylalar mercek altında

Alanya Belediyesi, geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağış sonrası toprak kayması nedeniyle kapanan yayla yollarında çalışma başlattı

ALANYA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Asfalt Şefiği’ne bağlı ekiplerin sel suları ve toprak kayması nedeniyle kapanan yayla ve mahalle yollarında sürdürdüğü çalışmalar hafta sonu da devam etti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, önümüzdeki günlerde aynı sıkıntıların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Başkan Yücel, “Taşatan, Yalçı ve Gören Yaylası’nın yanı sıra Cikcilli, Oba, Türktaş Obaalacami, Aliefendi, Türkler ve Mahmutlar Mahallesi’nde yol düzenleme ve yağmur suyu büz döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Özellikle yayla yollarında taşkın ve toprak kaymasını önlemek için şarampol ve yağmur suyu gideri yapıyoruz” dedi.

15 Ara 2014 - 18:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber