Yaylalar artık bir adım ötede

Yayla sezonunun başlamasıyla birlikte Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı 5 ayrı ekip, Taşatan, Gökbel, Sapadere, Seki, Beldibi, Çayarası ve Kaş Yaylası'nda yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

SARIMUT'TA Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile kurulan şantiyeden her sabah 5 ayrı noktaya dağılan 25 kişilik ekip, tüm yayla yollarını gözden geçiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi veren Başkan Yücel, "Sadece uzak mahalle ve yaylalara hizmet götürebilmek için Sarımut Mevkii'nde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı bir şantiye kuruldu. Bu şantiyeden hareket eden ekipler, beş ayrı noktada çalışıyor. Ekipman ve iş makinesi olarak tüm bölgeye  hakim konumdayız" dedi. Kırsal mahallelere olduğu kadar yaylalara da hizmet götürmeyi hedeflediklerini anlatan Başkan Yücel,"Alanya halkı için yayla kültürünün önemini biliyoruz. Sarımut’taki şantiyeden hem hızlı hizmet verebileceğiz, hem de çalışmaları daha sağlıklı bir şekilde takip edebileceğiz. Yapılan çalışmalarla uzak olan yaylalarımız artık daha da yakınlaşıyor” diye konuştu.

02 Tem 2015 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber