'Yalnız bırakmayalım'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çarşamba günü Şanlıurfaspor'a konuk olacak olan Multigroup Alanyaspor'un maçına tüm sporseverleri davet etti

PTT 1. Lig'de üst üste 3. maçını kazanan Multigroup Alanyaspor, şampiyonluk yarışını tüm hızıyla sürdürürken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den taraftarlara destek çağrısı geldi. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir açılışta görüşen Başkan Yücel, "Şanlıurfaspor deplasmanında takımımızı yalnız bırakmayalım" dedi. Kendisinin de programına uyması halinde Şanlıurfa'ya giderek takımı destekleyeceğini söyleyen Adem Murat Yücel, "Herşey Süper Lig için. İnşallah bu yıl o kapıdan içeriye gireceğiz" dedi.

11 Nis 2016 - 10:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber