Vatan Ata'yı andı

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sundu

VATAN Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, 10 Kasım'da Ata'yı unutmadı. Etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunan ve çeşitli açıklamalarda bulunan ilçe yöneticileri, Türk toplumunun Atatürk'e büyük bir minnet borçlu olduğunu ifade etti. Parti adına konuşan ilçe yöneticisi Mehmet Demiryürek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, "Aydınlık günler uzak değil. Zira zifiri karanlık, karanlığın bitmek üzere olduğunun bir göstergesidir. Bugün Atamızın aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümü. Devrimci önderimizi özlem ve minnetle anıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki Atatürk’ü en iyi anlamanın yolu onun devrimleri öncülüğünde mücadele etmektir. Dolayısıyla yok edilen devrimleri yas tutarak değil mücadele ederek geri kazanabiliriz. PKK ve Fethullah terör örgütlerinin birlikte hareket edip, iktidarın gücünü de kullanarak kumpaslar sonucu Silivri zindanlarına tıktığı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensupları, yaklaşık 8 yıllık bir mücadele sonucunda Vatan Partisi tarafından kurtarıldı. Yani sizler kurtardınız. Mustafa Kemal’in askerlerini, Mustafa Kemal’in askerleri kurtarmıştır. Yine ülkemizin başında 100 yıllık bir bela olan 'Ermeni Soykırım' yalanı 10 yıllık bir mücadelenin sonucunda belgelerle çürütülmüş ve tarihin çöplüğüne atılmıştır. Doğu Perinçek, Rus arşivlerini tarayarak yüzlerce belgeye ulaşmış ve Türklerin soykırım yapmadığını kanıtlamıştır. Bu belgelerin birinde örneğin Ermenistan’ın ilk Başbakanı Ovanes Kaçaznuni Ermeni Taşnak Partisi’nin son kongresinde, 'İngiliz Emperyalizminin oyununa geldik. Bizi kandırdılar ve Büyük Ermenistan vaat ettiler. Biz de inandık ve Türkleri katletmeye başladık. Hatta öyle ki kurşunumuz ziyan olmasın diye Türkleri kör kuyulara attık ve üzerlerini taş ve kayalar ile doldurduk. Türkler soykırım yapmamıştır. Vatanlarını savunmuştur. Taşnak Partisi'nin bundan böyle yapacağı hiçbir şey kalmamıştır. Bu nedenle emperyalizmin oyununa gelen Taşnak Partisi artık kapatılmalıdır' ifadelerini kullanmıştır" diye konuştu.

#

11 Kas 2015 - 00:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber