Uyuşturucuya 6 gözaltı

ALANYA'DA eğlence mekanlarının çevresinde uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

- Akın BAYCAN
Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, eğlence merkezlerinin çevresindeki İskele Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 6 kişi, iki ay süren teknik ve fiziki takibin ardından yakalandı. Zanlıların yapılan üst araması ve evlerindeki yapılan araştırmada, 600 gram esrar ele geçirildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, KOM Grup Amirliğince yapılan operasyonda, uyuşturucu madde sattığını belirlenen kişilerin gözaltına alındığını belirterek, operasyonların süreceğini bildirdi. Dur, ''Okul çağındaki öğrencileri ve gençlerimizi bu batağa sürüklemek isteyen kişiler amaçlarına asla ulaşamayacak ve karşılarında bizi bulacaktır. Biz emniyet olarak bununla yükümlüyüz ancak burada kontrol mekanizması elbette anne ve babalardır onlara da büyük görev düşmektedir''dedi.

#

03 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber