Usta gazeteci Tahir Yaman gözyaşları içinde uğurlandı

Geçtiğimiz gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden magazin basınının duayen ismi Tahir Yaman, Şişli Camii'ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN basınının duayen isimlerinden Tahir Yaman, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Magazin dünyasını yasa boğan ölümün ardından Tahir Yaman için Şişli Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
CENAZEYE İŞ VE SANAT CAMİASINDAN İSİMLER KATILDI
Törene Yaman'ın aile üyelerinin yanı sıra iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. Yaman , öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri tarafından omuzlanan Yaman'ın cenazesi, cenaze aracına konularak Yeni Ayazağa Mezarlığına götürüldü.
"EZİLMİŞ BİR İNSAN"
Çok üzgün olduğunu ifade eden Gazeteci Ali Eyüpoğlu, "Çok garip bir hayat yaşamış, ezilmiş bir insan. Ama çalışarak, çabalayarak, herkese iyilik yaparak, hiç öfkelenmeden, sinirlenmeden herkese iyiliği dokunarak bir hayat tamamladı. Allah mekanını cennet eylesin" diye konuştu.

13 Haz 2018 - 16:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber